Vakantiegeld

 

Iedereen wacht er al een jaar op. Het vakantiegeld dat in mei of juni wordt uitbetaald. Voor de één een feest, voor de ander minder.

 

Het vakantiegeld is in principe bedoelt om lekker van op vakantie te gaan, of die ene fiets kopen die je zo mooi vindt, of die dure vishengel voor je hobby. Het is een mooie extra waar je een hoop leuke dingen voor kunt doen maar wat als je dat niet kan?

 

Een grote groep mensen in Nederland kan het vakantiegeld niet gebruiken voor leuke dingen, zij moeten hiervan hun schulden afbetalen. Dit omdat ze rood staan op de bank, nog achter lopen op de zorgkosten, de kinderopvang, de huur, gas, water, licht. Allemaal noodzakelijke kosten die je moet maken om te leven in een huis. Het is schrijnend dat zoveel mensen in Nederland naar de voedselbank gaan om hun wekelijkse boodschappen op te halen. Wekelijks? ja inderdaad, wekelijks want vaak is er geen geld om nog extra boodschapjes in huis te halen voor een gezellige zondagmorgen ontbijt, of een ijsje met het warme weer. Deze mensen moeten afhankelijk van hoeveel volwassenen er werken en hoeveel kinderen er zijn rondkomen van 40 tot 70 euro per week. En als je bij de gemeente aanklopt omdat je het niet meer ziet zitten hoor je steevast; sorry, u heeft nog niet genoeg schulden wij kunnen u niet helpen.

Voor deze mensen zijn er bedrijven zoals wij. Wij willen u graag helpen met uw beginnende schulden juist omdat het echt een stressvrij leven geeft als je de financiën onder controle hebt. Je kunt misschien sparen en eindelijk kan jij je vakantiegeld gebruiken waar het voor bedoeld is: Lekker op vakantie gaan of een leuke uitjes met je gezin!

 

Wil je nu weten hoe je uit beginnende schulden komt? mail ons dan, onze eerste gesprek is gratis. We hebben de maand juni nog een extra aanbieding: Je betaald deze maand geen opstartkosten van 50 euro!

 

Wij helpen je om een ander systeem aan te leren in je eigen huishoudboekje. We geven je handvaten om goed met je geld om te gaan. We nemen het niet voor je uit handen, wij leren je hoe je het zelf moet doen, zodat je het uiteindelijk helemaal zelf kan.

 

Ben je nieuwsgierig geworden hoe jij je beginnende schulden of je administratie op orde kunt krijgen? mail dan naar info@kroekgroup.com of ga naar onze contactpagina en laat een berichtje achter.

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0