Management

Ieder bedrijf heeft er wel eens mee te maken.....

Wat doe je als je klanten niet meer terugkomen, of wat als de klantenbestand goed is, maar wat er uiteindelijk overblijft na zo'n grote stap en er blijft geen geld over.

 

U heeft alles al geprobeerd; is de website wel goed, zijn de zogenoemde leads van mijn website in orde? is onze acquisitie wel goed? Op al deze vragen kunt u ja op antwoorden, want u zorgt ervoor dat dit allemaal goed staat. Uw website staat bovenaan, er komen genoeg potentiële klanten naar u toe en u draait meer omzet. Toch klopt er iets niet maar u weet niet wat.

 

Wij van administratiekantoor de Hondsrug kunnen u hierbij helpen. Ondanks dat u een goed draaiend bedrijf heeft kan het namelijk zijn dat er intern nog veel dingen niet goed gaan. Men koopt teveel in, de opbrengsten zijn te laag, uw medewerkers kunnen sneller en vakkundiger werken, men is niet helemaal tevreden. Er zijn veel factoren die kunnen spelen waarom uw omzet 'verdwijnt' in kosten. Om dit efficiënt te laten lopen, kijken wij van administratiekantoor de Hondsrug met u mee in uw bedrijf. Wij praten met uw medewerkers om te zien hoe uw handelingen van a tot z verlopen. Zo kunnen wij voor u een gedegen rapport aan u uit brengen wat er fout maar ook wat er goed gaat in het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat u handvaten heeft om het hele proces goed te beheren. Want zeg nu zelf, u heeft wel andere dingen aan het hoofd om u zorgen over te maken, daarom nemen wij u deze zorg graag uit handen. 

 

Is het rapport eenmaal opgesteld? We bespreken dit samen met u als ondernemer. We gaan samen met u bekijken wat haalbaar is om aan te passen en voor vragen zijn we altijd bereikbaar.

 

Heeft u nu ook het idee dat er misschien wel iets kan veranderen in uw bedrijf? of wilt het eens kundig onder de loep laten nemen? Neem dan contact met ons op via: 06-15454508 of mail naar financieeldehondsrug@gmail.com of naar info@kroekgroup.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0