Management

Bij administratiekantoor de Hondsrug kunt u ook terecht voor management. Wij kunnen u helpen bij al uw vragen inzake management. Door jarenlang zelf manager en eigenaar te zijn geweest van meerdere bedrijven, weten wij waar de struikelblokken liggen. Ieder bedrijf heeft advies in management nodig, maar deze adviezen kunnen uiteenlopend zijn van hoe genereer ik meer omzet tot hoe zorg ik dat mijn personeel tevreden blijft onder zware werkdruk. Wat kunnen wij zoal voor u betekenen:

 

* advies en coaching in personeelsmanagement

* advies en begeleiding in meer omzet

* advies en begeleiding wat er mis gaat in de organisatie

*een zogenoemde snelscan 

* en nog veel meer

 

Wat houden onze adviezen in?

Wij kunnen in uw bedrijf met u en uw medewerker gesprekken aangaan om zo te luisteren en te kijken wat er mis gaat in de organisatie. Tevens bekijken wij de cijfers op dat moment en vergelijken deze met de voorgaande jaren. Hierdoor krijgen we inzicht in uw omzet en uw kosten. Deze gegevens gaan we samenvoegen in een rapport tezamen met advies en tips wat u als ondernemer kunt doen om beter te presteren. Dit is het hele pakket voor snelscan. 

Wij kunnen ook voor u een op maat gemaakte managementonderzoek doen zodat u een meer gespecificeerde management advies krijgt.

 

Wilt u meer weten? neem dan contact met ons op via ons contactformulier of via 06-15454508